Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linki zewnętrzne w publikacjach

carving85

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o zakaz dawania linków zewnętrznych w publikacjach serwów(minecraft nie wiem jak innych)

Otóż jest zakaz i ja go doskonale rozumiem lecz pojawia się jedne mały problem.

Podpięta domena pod ip. Moja publikacja była usuwana już około 5 razy za podanie ip w publikacji którym była domena.

Problem się pojawiał więc porozmawiałem z modami z działu i wszystko miało być w porządku(było to już dość dawno więc mogą tego nie pamiętać przy takim spamie jaki mają).

Temat stał już 4 miesiąc i nikomu nie przeszkadzało nagle przychodzi RMCF1902 i usuwa mi publikacje jako powód podając zakaz dawania linków zewnętrznych.

Owszem pod moją domeną jest też strona ale nigdzie w publikacji nic nie pisałem o stronie internetowej nigdzie nie podawałem adresu www.mc-realcraft.eu wszędzie było tylko ip mc-realcraft.eu.

Więc proszę o oficjalne stanowisko jak z tym jest ponieważ tak to większość tematów powinna być zamknięta.

Oczywiście rozumiem ten zakaz ale chciał bym oficjalne stanowisko ponieważ to już aczyna być nieprzyjemne przez 3 miesiące nikomu nie przeszkadza. Aż to nagle ktoś zauważa link zewnętrzny.

Opublikowano

Jeśli ip serwera jest takie: mcserver.eu to nie zamykamy tematów. Myślę, ze rmcf przez przypadek zamknął ;)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Prezentacje mogę Ci przywrócić do działu, tylko jest mały problem, bo RMCF edytował główny post i go zaixował.

http://www.mpcforum.pl/topic/619922-realcraftsurvival-gamesvps50slotowno-premium-i-no-wlfbts3hunger-games/

Więc napisz mi na pw, czy chcesz tworzyć nowy temat, czy znów napisać prezke w starym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...